Megemlékezés a győri terrorbombázásokról

Információk

Megnevezés:
Megemlékezés a győri terrorbombázásokról
Időpont:
2022.04.09.
Kategória:
Megemlékezés

Részletek

Figyelem!

A hatóságok nyomásgyakorlásának hatására a szombati győri koncert elmarad! Részletekbe egyelőre nem bocsátkozhatunk, de a felelős döntés ebben a helyzetben ez volt.

A megemlékezést természetesen az eredeti terveknek megfelelően megtartjuk.Gyülekező helye:
Győr, Széchenyi tér és Kazinczy utca sarka előtti terület.
Gyülekező ideje: 2022.04.09. 15:00

Viselkedési irányelvek az eseményre:

- Öltözködési irányelvek: Minden résztvevőt megkérünk, hogy az egységes megjelenés érdekében fekete öltözékben jelenjen meg. A hatályos jogszabályok értelmében tilos a rendezvény ideje alatt az arc eltakarása; katonai forma/egyenruha; illetve tiltott önkényuralmi jelképek viselete. Attól függetlenül, hogy egyetértünk-e a vonatkozó törvényekkel, az esemény sikeres megtartásának érdekében rendezőink kizárják azokat a személyeket sorainkból, akik nem tettek eleget a felhívásban foglaltaknak. Továbbá arra is felhívjuk figyelmeteket, hogy az igénytelen megjelenés, nemzeti jelképeink; meggyőződésünkből fakadó szimbólumaink irreális mennyiségben való viselete távolról sem méltó hős elődeinkhez, ezen szimbólumok valós jelentéstartalmához. A magyar szélsőjobboldalnak példaként kell megjelennie az utcán, nem pedig riasztó, komikus jelenségként.

- Alkoholfogyasztás/dohányzás: A rendezvény teljes ideje alatt szigorúan tilos az alkoholfogyasztás és a dohányzás. Az illuminált állapot kizáró ok a részvétel alól, a rendezvény alatt történő alkoholfogyasztás kizáró ok a részvétel alól. Aki dohányzás céljából elhagyja a felvonulási alakzatot, nem állhat vissza a későbbiekben.

- Politikai pártok: Politikai pártok semmilyen formában nem jelenhetnek meg az eseményen. Párttagság minden szervezeti jelzés nélkül nem kizáró ok.

A fent felsorolt irányelvek bármelyikének, illetve a helyszínen a rendezők utasításainak figyelmen kívül hagyása minimum figyelmeztetést, súlyától függően kizárást von maga után.

 

 

 

 

Légió Hungária

Ma nem fizikai, hanem a szellemi bombáktól kell félnünk - 2021-es képes beszámoló a győri megemlékezésről