Május 23. és 26. közt ismét milliók vonulnak az urnák elé Európa szerte, hogy egy X erejéig úgy érezzék, dönthetnek saját sorsuk felől. Aztán egy nappal később minden megy tovább, hiszen "ha a választás bármin is változtatna, már rég betiltották volna."

 

A mi "voksunk" egyszerű, és világos:


Az Európai Unió egy olyan monstrum, amely ellentétes mindazzal, ami valaha értéket képviselt az öreg kontinensen. A nemzetállamok feloldása egy szivárványszínű masszában, és a társadalmi devianciák támogatása olyan mértéket öltött, ami veszélyezteti a teljes földrész jövőjét. Sem a szövetségi rendszer létjogosultságában, sem a belső reformokban nem hiszünk.

Európában létre kell jönnie egy olyan szövetségnek, mely egy erődrendszerhez hasonlatos módon hálózza be a térséget, és a nemzeti hagyományokra támaszkodva; a kölcsönös tisztelet által vezérelve teremti meg azt az alternatív közösséget, mely alkalmas rá, hogy immunrendszerként lépjen fel a társadalmakat gyengítő vírusok ellen. Ennek szellemében dolgozunk közösen közép- és kelet-európai bajtársainkkal a Radikális Szövetség keretei közt, illetve
pán-európai törekvéseket szem előtt tartva az Európa Erőd ernyőszervezetben.


Légió Hungária

Kapcsolódó hírek:
Az elesettek szólítanak minket - közös főhajtás német bajtársainkkal
Szentlászló védői előtt tisztelegtünk horvát bajtársainkkal
Szabadságot Steven Feldmannak!
2019-ben is mi győztünk - beszámoló a Festung Budapest megemlékezésről
Simon Lindberg (NRM) beszéde a 2019-es Becsület Napján
Európa Kardja - konferencia Ungváron
Radikális Szövetség - felvonulás Ungváron
Egységben az erő - Európa erődítményét építjük
Európa Erőd - szövetség az öreg kontinensért